Hey Seni Yerler, Yerleeer

Bülent Korkmaz, Galatasaray'la 2009-2010 yılının sonuna kadar sözleşme imzalamış. Skibbe Kocaelispor karşısındaki 2-5'lik hezimetten sonra gönderildi biliyorsunuz. Kocaelispor demişken size günün bilgisi;Taner Gülleri(Yanılanlar olabilir, ismi yeni bir gül çeşidi değildir.) ligde attığı 13 golün 8'ini 4 büyüklere atmış. Gerçi 4 tane birden Galatasaray'a atınca istatistiğin şaftı kayıyor biraz ama, neyse.

Bülent'in Teknik Direktörlük kariyerini hatırladığım kadarıyla kendisi biraz anti-futbol yanlısıydı. Gittiği takımların maçlarına alt oynamak tercih edilirdi hep:)Galatasaray'da Türkiye'de son yıllarda hızlı oynamanın ve hücum futbolunun öncüsü bir takım(Skibbe'li son maçları saymayın, zaten ondan gönderildi adam.), bu takıma o tarzda bir futbol oynatırsa belki sezonu bitiremez. Genç ve Türk olmasının ilk yenilgide koltuğunu sallayacağı da aşikar. Fazla ömür biçemiyorum kendisine, biraz da ilk serüveninden dolayı abartıldığını düşündüğümden belki, sezon sonuna kadar anca dayanır gibi geliyor. Bakalım, belki de muhteşem bir teknik direktörün doğmasına tanıklık ederiz , kimbilir.

Hakan Şükür de hasetinden çatlıyordur şu sıralar.Cevat Hoca içinden ne geçiriyordur acep?

1 yorum:

AyŞe dedi ki...

Feci bi gazla geldi bülent, sonunun senin tahmin ettiğin gibi olacağını zannediyorum ben de.. Nitekim hamburg maçlarında çoğu taraftarı çileden çıkartmıştır (en azından beni çıkarttı). Lincolnle yaşanılan gereksiz çatışma da cabası.. üstüne henüz anlayamadığım bi futbol oynatma çabası var adamın. Bakalım ilerde ne olucak...