Flo Mounier




Bilmeyenler için tanıtalım, Flo Mounier teknik death metal grubu Cryptopsy'nin davulcusu. Şimdi ilk resimde zilleri, ikincisinde pedalları saymaya başlayalım.

86


Basket takımımız Ukrayna'yı 86-73 mağlup ederek iyi başlangıç yapmış elemelere. Miş'li geçmiş zamanla konuşuyorum çünkü Ntv Spor'un kablo tv'de kısıtlı erişimi maçı Samsun'dan izlememi engelledi. Maçın sonucunda beni heyecanlandıran şey attığımız sayı oldu. 80'li rakamlı görmeyi özlemişim Milli Takım'da. En iyi dönemimizde bile iyi bir hücum takımı olamadık geçmişte, basketbolu sadece savunma ve mücadele olarak gören hocalarımız Milli Takım'ın hücumunda akıcılığı sağlayamadı bir türlü. Tanjevic dönemi zaten malum... Biz ancak 70-75 barajını önemli maçlarda da aşmayı başarırsak Avrupa'da önemli bir takım haline geleceğiz, bu böyle biline.

Rivaldo Özbekistan'da


Kim tahmin edebilirdi ki, birkaç sene öncesine kadar dünyanın en büyük oyuncuları arasında gösterilen Vitor Barbosa Rivaldo, Özbekistan'a çocuklara futbol öğretme programları haricinde bir yolculuk yapacak. 36 yaşındaki efsane, Özbekistan'ın Fenerbahçe'si (yerel büyüklük ve transfer politikası açısından) Bunyodkor için ter dökecek önümüzdeki sezon. Sahaya çıkması diğer takım oyuncularının ayaklarının birbirine dolaşmasına yeter diye düşünüyorum.

Kendisinin efsanevi gollerinden biri için;

http://www.youtube.com/watch?v=yjVMASe9gYI

Pide Çıktııı.. Pardon Death Magnetic Çıktııı...

Nasıl olduysa Fransa'da bir müzik marketin tarihinden erken satışa başlaması nedeniyle Metallica'nın yeni albümü Death Magnetic ortamlara düşmüş bulunuyor. Linki de vereyim, zahmet olmasın size(rep'leri görelim beyler, emeğe saygı).

http://www.bunalti.com/?p=12283

Valla albümle ilgili hep iyi yorumlar gördüm, içimdeki heyecan büyüdükçe büyüyor, mübarek Ramazan'da kutsal bir albüm olması dileğiyle(Amin!).