Ron-Ron(Tru Warier)

Delişmen insan Ron Artest, Houston'a Bobby Jackson ve ilk tur pick'i karşılığı takas olmuş. Kişilik olarak arızanın tanımı olmasına rağmen çok severim kendisini Indiana'dan beri. The Palace'daki unutulmaz olayların da illaki etkisi vardır bunda. Onun gelişiyle acayip bir takım olcak Rockets, kadroda 3.5 oynayan 3 oyuncu var. Artest de Wells de Battier de güçleriyle oynayan kısa forvetler, aşağı yukarı aynı tip oyuncular sizin anlayacağınız, nasıl bir rotasyon uygulanacağı da merak konusu. Gerçi konu Houston'sa büyük ihtimalle üç oyuncudan 2'si sakatlanacak, geriye kalanı 40 dakika süre alacaktır. Houston "underdog"luktan çıkıp favori olmak için gereken hareketi yaptı,bu sene konferans finalinden aşağısına şehrin de hevesi kırılır. Bazı güzide Artest fotolarını da ekleyeyim hemen.

Carcass - Heartwork

Hayatımda en sevdiğim albüm kapaklarından biridir Heartwork'ün kapağı. Bu kadar sade olmasına rağmen nasıl böyle huzursuz bir his bırakır insanın içinde, anlatması zor. Kapak kadar kapağın içindekiler de çoktan efsaneleşmiştir metal dünyasında.

Cuil Google'ı Devirir mi?


Google'dan ayrılan elemanlar Google'a rakip bir arama motoru geliştirmişler kaşla göz arasında. www.cuil.com adlı site gelişmiş bir arama motoru, ama ben ilk denemelerimde Google'ın verimine yaklaştığını söyleyemem. Adamaların eskiden Goggle'da çalışmaları büyük avantaj tabii, açıklarını biliyorlar, ama Google'ın sağladığı başarıya yaklaşabilirler mi, onu gelecekte göreceğiz.

Yılın En Büyük Bombası

  • Şöhretli, yaşlı, uzun saçlı
  • Hollandalı, 74 kere milli oldu
  • Ajax, A.C Milan, Juventus, Barça, Inter, Tottenham'da oynadı
  • 35 yaşında
  • Tarzı ve oyunuyla futbol ikonu.
  • Yeni Kocaelisporlu

İnanılmaz ama gerçek, başkan Serhan Gürkan'ın demesine göre Edgar Davids seneye %99 Kocaelispor'da.

Nasıl Yani?

Kwame Pistons'ta

Nba tarihindeki başarısızlık öykülerinden Kwame. 2001 draftında 1.sıradan seçilen bir liseli oyuncuydu, Washington'da pişmesi beklendi ama olmadı, Los Angeles onu sıradan beklentilerle takas edildi, ama o beklentileri bile karşılayamadı, 2008 baharında Gasol'le olan takası Lakers'a kazandırdığı en değerli şey oldu, Memphis'te biten kontratından sonra 2 yıllığına 8 milyon dolar veren Detroit'le anlaşığı açıklandı bu yaz. Nedense Kwame'nin çok düşük beklentilerle geldiği Detroit'te başarılı olacağı gibi bir his var içimde, oranın havasından mı suyundan mı bilinmez, rakiplere savunmada kabus olacakmış gibi geliyor. Yine de Biedrins 6 sene için 63 milyon kaparken Kwame'nin "hot prospect" ayarından "garbage time player" haline dönüşümü "Ne oldum deme, ne olacağım de" atasözünü hatırlatıyor insana.

Bu arada, Kwame henüz lisedeyken onu takip edip 1.sıradan seçen Micheal Jordan'dan başkası değildir. Parkenin tanrıları, ofislerinde soytarı olabiliyor bazen.

Metallica Baby!!!

27 Temmuz 2008 Metallica İstanbul Konseri'nden küçük bir parçayı aktarayım. Efsane sahneye çıkmadan az önce. Bendeniz resmin en solundayım ya da dışındayım, o kalabalık arasından seçmeye çalışmayın yani, bulamazsınız.

Hoşgeldim

Herkese selamlar;

Arkadaşlarla güzel bir sitemiz var zaten: http://bizim-ortam.net/ Ben bu blogda daha ziyade kısa yazılarla fotoğraflar falan koyacağım. İçerik futbol, basketbol, müzik üzerine olur genelde. Paylaşacağım şeyler umarım sizin için de eğlenceli ve keyifli olur.