Nasıl Yani? -6-


Afganistan'da arkadaşlık sitesine üye olmak zorlar adamı, özellikle bu adam bu siteleri karşı cinsle yakınlaşma için kullanan bir adamsa. Profil fotosundan bu şahsiyetleri arkadaş olarak eklemek meşhur anektodda hocanın "Risk Nedir?" sorusuna verilebilecek en mantıklı cevaplardan biri.

Özellikle üst sağdaki Semoule çok tatlı, bir an önce harekete geçsin Afgan gençler; keza böyle hatunlar fazla boş kalmazlar.

Biri Bu Kızı Bulsun

Valla baya video-blog'a döndü sevgili blogumuz ama paylaşmadan edemeyeceğim. Sefa Topsakal top sakallı bir adamı çağrıştırsa da, kızcağımızın ismi. Bu videodan da belli olduğu çok duru, harika bir sesi var(birazcık tiz ama). Nette biraz araştırınca kendince birşeyler yapmaya çalıştıığını öğrendim. Sağlam yapımcılar el uzatmadan yeterli değil tabii...Müziğe böylesine yatkın insanlarımız gidip turizm, aile planlaması vs. gibi bölümler okuyup kaybolan yetenekler arasına girmesin, kulaklarımız şenlensin. O bölümleri okuyacağına şarkı okusun bol bol.

Yanlış anlamayın ha, turizm ya da aile planlaması bölümlerine garezim yok, mühendislikte okumasın mesela. Hele telekomünikasyon mühendisliği hiç okumasın. Sesi güzel olmayanlar da okumasın, ya da okusun ne bileyim.

Kanye West'in Derdi


Daha önce de buna benzer şeyler yapmıştı Kanye West, ama MTV Müzik Ödülleri'nde En İyi Kadın Şarkıcı'yı Taylor Swift alınca sahneye çıkıp "Beyonce hakettiydi..." diye çığırtmasından sonra Taylor Swift'in Bambi gibi yaralı ceylan kıvamına gelmesi...Yazık lan kıza. Hiçbir zaman kibar bir adam sayılmasa da öküzlükte yeni bir sayfa açtı Kanye. Ki aslında kendisi hepsi birbirinin kopyası olan genç siyah erkek şarkıcılardan cidden farklı ve özgün bir müzik yapan bir adamdır, önemli biri yani aslında, ama 'ne oldum delisi' derler ya, tam o tavır işte

Ondan sonra da Jay Leno'ya çıkıp binbir özürler, ağlamalar falan. Niye yaptın olum o zaman? Davranış bozukluğu doğuştan mı geliyor ünlülerde, yoksa sonradan şartlar mı bunu oluşturuyor?

Neredesin Matt?

Matt Harding diye bir herif, bilgisayar oyunları tasarlamış, zengin bir abimiz. Hayattan sıkılıp dünyayı gezmeye karar veriyor, ama çok da alışılmış bir şekilde değil. Youtube'da en meşhur videolardan birini hazırlamış.Ara sıra izlerken gözümden yaş gelen bu videoyu belki daha önce görmemişsinizdir diye sizle paylaşmak istedim, çok güzel bir şey.