Turgut Altınok

Turgut Altınok, AKP'li Keçiören Belediye Başkanı. Keçiören'de oldukça sevilen bir başkan ve her yerel seçim öncesi Melih Gökçek'in en büyük rakibi. Şimdiye kadar "Bir dahaki seçime büyükşehir adayımız sen olacaksın" tesellisiyle avutulmuştu. Bundan sonra ise siyasi hayatını devam ettirmesine Türkiye şartlarında pek imkan yok, malum seks kasedi şantajı iddialarıyla. Bu konu hakkında size birkaç temel nokta sunayım, siz de yorum gücünüzü konuşturun gelişen olaylarla ilgili.

Önce;

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=226535

http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=355&uniq_id=1235251666

Daha sonra;

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=766253&title=altinok-melih-gokcekin-rakibi-oldu

Ondan da sonra;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11018236.asp?gid=229

En son;

http://www.superpoligon.com/haber/8889

Ve şimdi;

http://www.gazeteguncel.com/haber-Turgut-Altinok-yine-sasirtti-1911/

http://www.stargundem.com/siyaset_haberleri/39219-Gokcekten-Turgut-Altinok-aciklamasi-haberi.html


Bu olay Murat Karayalçın için küçük de olsa bir umut doğurdu aslında. Ama Melih Gökçek'ten korkulur, bir kere daha kendisiyle uğraşılmayacağını ispatladı.

Metalin Mantığı Grup İsimlerinde Saklı

Bu şemayı birkaç yerde gördüm, ben de bloguma koydum benim neyim eksik diyerek, metal gruplarının isimleri hakkında güzel bir çalışma. Resmin üstüne tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.


Metal gruplarının sözleri için de böyle bir şema çıkarsalar, acayip ilginç olacağına eminim.

BKA 2 - Tirad

Bu kelimeyi de film eleştirisi yazılarında bazen görürdüm, anlamını cümleye göre çıkarırdım aşağı yukarı ama emin olamazdım. Türk Dil Kurumu yardımıyla bu kelimenin de anlamını öğrenmiş bulunuyorum. Hemen paylaşayım:

Tirad; oyun kişilerinin uzun soluklu konuşmalarına verilen ad oluyor. Yani sinemada veya tiyatroda x adlı oyuncunun çok uzun süre kesmeden birşeyler anlatması x'in tiradı olarak geçiyor.

Bilgilerinize efendim:)

Hate Robinson

Ben mi bu işten anlamıyorum, yoksa all-star haftasında smaç yarışmalarının parıltısı giderek sönüyor mu? Yetenek yarışmasıyla 3 sayı yarışmasını zaten pek sevmem, bu yarışmanın da havası sönerse hemen all-star maçına geçin diyesim geliyor benim.


Nate denen eleman türlü şaklabanlıklarla bu sene de haksız bir şekilde yarışmayı kazandı(Daha önce Iguodala'nın hakkını yemişti 2006'da). Smaç güzelliğine değil şova verilen puanlar kesinlikle yarışmanın sportif değerini öldürüyor. Bir oyuncu sırf kısa diye(aynı boydayız bu arada, adam smaç vuruyor, ben üst rafa zıplayamıyorum, ama bu farklı bir konu, zira ben smaç yarışmasına katılıp sinir bozmuyorum) her smacını müthiş bir hareket gibi görmek de çok mantıksız.

Neyse, seneye LeBron yarışmaya katılacağını açıkladı biraz da ukala bir tavırla. Kendisi biraz kolpacıdır bu konularda ama, eğer seneye bu yarışmada izlersek Allah küçük Nate'e kolaylık versin diyorum.