NBA Tutkunları Kaçırmasın

NBA'in son yıllarını dikkatli takip edenler için güzel bir oyun buldum. 1999-2000 sezonundan 2008-2009 sezonuna kadar tüm NBA takımlarının en çok sayı atan 5 oyuncusunu hatırlamaca. 15 dakika süreniz var 150 oyuncunun yerini doldurmanız. Bu da tam puan almanız için her oyuncuya 0.1 dakika(6 saniye) harcamanız gerektiğini gösteriyor. Linki aşağıda, oynamanızı tavsiye ederim. Oynadıktan sonra "Ah, bunu nasıl unuttum ya." ya da "Oha inanmıyorum." diyebilirsiniz kendi kendinize.

http://www.sporcle.com/games/wisedrunker/00points

Ben 87 puan aldım, daha iyi alırdım da ilk saniyeler ismi nereye yazmam gerektiğini anlama ile geçti. Size kopya olmasın, ad vermeyeceğim o yüzden, ama en büyük öküzlüğüm San Antonio'nun 4.sünü unutmaktı. Dallas'ın 4.sünü ben yazdığımı iddia ediyorum, site ise yazmadığımı iddia ediyor. Kendi adıma gururlu olduğum nokta Minnesota'nın 5 numarasını hatırlamak. Neyse, size iyi keyifler oyunla.

Nasıl Yani? -7-

Helin Avşar'dan başlamışken ondan devam edelim. Bu sanırım geçen cumhurbaşkanlığı seçiminden önceki tartışmaların olduğu dönemde geçen bir hadise. Yine Okan Bayülgen'in 'Makina' programında Helin Avşar gönlünde yatan cumhurbaşkanı tipini bize açıklıyor.



Hakkı Devrim anlatım bozukluklarının hepsini ayıklasa, kitap çıkarırdı herhalde. Bilmiyorum; belki de Helin Avşar "Ne Mutlu Türküm Diyene" demek istememiştir, "Ne Mutlu Türkiye" diyerek Türkiyelilik üst kimliğne vurgu yapmıştır, kimbilir.

Rasim Ozan Kütahyalı - Helin Avşar

Türkiye'nin sorununu ben size söyleyeyim mi? Normal şartlar altındaki bir ülkede(Biraz saçma oldu, ideal gaz sorusu gibi) bir palyaço kadar ciddiye alınacak insanlar bizim ülkemizde gündem belirlemeyi başarabiliyorlar. Alın size Rasim Ozan bey...Kendisi ünlü düşünürlerimizden ya da Hülya Avşar'ın kardeşi kontenjanına sahip yazarlarımızdan Helin Avşar'ın sorularına maruz kalmış. Röportaj için çekilen resimler de can yakıyor valla.Bir tanesini paylaşayım, diğerlerine Habertürk sitesinden bakarsınız. Röportajın kendisi ya da linkini koymuyorum, dakika israfı olur sizin için.

Dışarıda da zaten böyle bir moda başlamıştı. Kadın muhabirler röportaj yaptığı erkeklerle böyle seksi pozlar falan vermekte. Helin Avşar da buna benzer resimler vermişti eskiden de, Oray Eğin'le yaptığı röportaj geliyor mesela aklıma. Ama oralarda böyle röportaj yapılan tipler yazar falan değil haliyle, basketbolcu, müzisyen falan. Türkiye'nin belli bir kesimi tarafından çok ciddiye alınan Taraf gazetesinin belki en provokatif, en ciddi yazılarını yazan bir adam veriyor bu pozları. Hep TSK, hep TSK nereye kadar tabii, 2.cumhuriyeti Rasim'den başkaları düşünsün biraz da. Bence bu adam kolay kolay unutamaz bu günü, Helin Avşar uzun süre kafasında yer alır çeşitli senaryo ve durumlarda.

Hayır adamı BBP'liler yine bulup yine bayıltacak ondan korkuyorum. Malum sadece milliyetçi değil, son derece muhafazakar adamlardır. Hiç akıllanmıycan mı sen Rasim, Helin Avşar'ın sorduğu "Nasıl bir seks hayatınız olsun istersiniz?" sorusuna da "Çok çılgın" demişsin.
Uslanmaz playboy seniii...

Son olarak Helin Avşar'ın ciddi bir figür olarak medyada bulunmasına karşın benim aklıma Okan Bayülgen'in programındaki birkaç kelamı geldi, paylaşmak isterim.



Bir tane daha var aslında da onu daha sonra yayınlayacağım şifa niyetine.

TRT 2 Gibi Kadın


Ve sıradaki şarkı Umut Sarıkaya için geliyor: Seni Sevmeyen Ölsün.

Not: Resmin üstüne tıklayıp karikatürü daha büyük boyda okuyabilirsiniz.