Rasim Ozan Kütahyalı - Helin Avşar

Türkiye'nin sorununu ben size söyleyeyim mi? Normal şartlar altındaki bir ülkede(Biraz saçma oldu, ideal gaz sorusu gibi) bir palyaço kadar ciddiye alınacak insanlar bizim ülkemizde gündem belirlemeyi başarabiliyorlar. Alın size Rasim Ozan bey...Kendisi ünlü düşünürlerimizden ya da Hülya Avşar'ın kardeşi kontenjanına sahip yazarlarımızdan Helin Avşar'ın sorularına maruz kalmış. Röportaj için çekilen resimler de can yakıyor valla.Bir tanesini paylaşayım, diğerlerine Habertürk sitesinden bakarsınız. Röportajın kendisi ya da linkini koymuyorum, dakika israfı olur sizin için.

Dışarıda da zaten böyle bir moda başlamıştı. Kadın muhabirler röportaj yaptığı erkeklerle böyle seksi pozlar falan vermekte. Helin Avşar da buna benzer resimler vermişti eskiden de, Oray Eğin'le yaptığı röportaj geliyor mesela aklıma. Ama oralarda böyle röportaj yapılan tipler yazar falan değil haliyle, basketbolcu, müzisyen falan. Türkiye'nin belli bir kesimi tarafından çok ciddiye alınan Taraf gazetesinin belki en provokatif, en ciddi yazılarını yazan bir adam veriyor bu pozları. Hep TSK, hep TSK nereye kadar tabii, 2.cumhuriyeti Rasim'den başkaları düşünsün biraz da. Bence bu adam kolay kolay unutamaz bu günü, Helin Avşar uzun süre kafasında yer alır çeşitli senaryo ve durumlarda.

Hayır adamı BBP'liler yine bulup yine bayıltacak ondan korkuyorum. Malum sadece milliyetçi değil, son derece muhafazakar adamlardır. Hiç akıllanmıycan mı sen Rasim, Helin Avşar'ın sorduğu "Nasıl bir seks hayatınız olsun istersiniz?" sorusuna da "Çok çılgın" demişsin.
Uslanmaz playboy seniii...

Son olarak Helin Avşar'ın ciddi bir figür olarak medyada bulunmasına karşın benim aklıma Okan Bayülgen'in programındaki birkaç kelamı geldi, paylaşmak isterim.



Bir tane daha var aslında da onu daha sonra yayınlayacağım şifa niyetine.

5 yorum:

Okan Türkeş dedi ki...

Adamın gerçek yüzü çıkmış bu röportajda. Helin Avşar salaklığıyla iyi bir iş başarmış bence. Habertürk'e eleştiriler oldukça fazla ama ziyadesiyle memnun olmuşlardır bu işten. Bence NTV de soğuk bir intikam yemeği yemek istiyorsa Taraf yazarlarından biriyle böyle bir röportaja girişmeli derhal. Mesela Ahmet Altan'la. NTV'de kadro kontenjanla değil, bu yüzden salak bir isim bulmak zor ama Burcu Esmersoy böyle bir röportaj için neden uygun olmasın? Bu ikili sado-mazo pozların manitusunu verir şerefsizim. Zaten Ahmet Altan'ın içinde köşe yazarımsılığı yüzünden uzun süredir ilgilenemediği zoraki bastırılmış mahrem konular birikmiş durumda. Burcu Esmersoy'un içinde de Helin Avşar kadar olmasa da ciddi bir aptallık potansiyeli var. Güzelliğine sözüm yok, haşa! Olsa güzel olur, tabii böyle bir röportaj NTV'ye yakışmaz o ayrı.

Engin Duran dedi ki...

Galata Kulesinin yanında ki konuşmalarımız geldi aklıma...

Okan Türkeş dedi ki...

Orada değildim sanırım. Ne gibi konuşmalar?

Adsız dedi ki...

Ben de bu adam kılıklıyı neden bir türlü sevemedim diye düşünüyordum. :) cevabını bulmamda yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
bir de tarafta geçen haftalarda Helin Avşar 20 ünlü soruya cevap vermiş, resminin altına, gazeteci yazmışlar. Az yazmışlar, düşünür demelilerdi.

Unknown dedi ki...

Merhaba yazınızı çok beğendim çok güzel iyi çalışmalar dilerim. Benimde sitelerim hakkında sizden yardım bekliyorum. Eğer mümkünse ziyaretinizi beklerim.

teknik tamir servis teknik tamir servis
google yükseltme google yükseltme
domain tescil domain tescil
isim tescil isim tescil
web tasarım ankara web tasarım ankara
web tasarım ankara web tasarım ankara
ankara web tasarımı ankara web tasarımı
web tasarım ankara web tasarım ankara
Ankara masör Ankara masör
Millet Vekilleri Millet Vekilleri
kameralı sohbet kameralı sohbet
kameralı arkadaşlık kameralı arkadaşlık
kameralı sohbet kameralı sohbet
kepenk tamir servisi kepenk tamir servisi
sıhhi tesisat sıhhi tesisat
sıhhi tesisat sıhhi tesisat
klima servisi klima servisi